Nog

Dagen
Uren
Min
Sec

Waar leg jij aan?

Woensdag 30 november 2022 BUURTBORREL IN HAVENKWARTIER

Voor omwonenden en belanghebbenden

Ja, ik meld mij aan:

Ik kom met ... personen (mezelf meegeteld)
Waarvan kinderen
Wat Buurtbijeenkomst Havenkwartier
Wanneer woensdag 30 november 2022 vanaf 16.30 uur tot 19.00 uur
Waar Havenkwartier

Havenkwartier ontwikkelt zich de komende jaren tot een levendige en groene wijk waar steeds meer mensen kunnen wonen, werken en recreëren. Het wordt een plek waar mensen graag komen werken en fijn kunnen wonen. Die toekomstbestendig is. Waar je tijd aan of zelfs óp het water kunt doorbrengen.

De gemeente Rijswijk en de projectontwikkelaars starten de ontwikkeling van de volgende fase van Havenkwartier. Daar vertellen we u graag iets meer over tijdens een informele buurtbijeenkomst op de locatie.

Fijn dat u langskomt! Na ontvangst van uw aanmelding, ontvangt u automatisch een bevestiging in uw mailbox. Het kan zijn dat deze in uw spambox komt.

We verwelkomen u graag vanaf half 5. Om 5 uur geeft de wethouder Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Duurzaamheid en Stadsbeheer en 2e locoburgemeester van Rijswijk,  Armand van de Laar, het startsein en opent deze eerste bijeenkomst van Havenkwartier. Ook de ontwikkelaars en het team van de gemeente Rijswijk is aanwezig en kijken er naar uit u te ontmoeten.

Graag tot ziens!

Team Havenkwartier

Klik hier voor een routebeschrijving naar de locatie.

SAMENWERKENDE
PROJECTONTWIKKELAARS
HAVENKWARTIER

Website by: brickx.nl